Registrera och skydda ditt hem

Fyll i formuläret nedan och kom igång redan idag! Efter registrering skickas ett mail till den angivna e-postadressen där du ombeds att klicka på en aktiveringslänk för att kunna logga in på Tjuvstopp.se. Om du i dagsläget saknar larm har du möjlighet att beställa detta i formuläret nedan till ett mycket bra pris. Tjänsten faktureras kvartalsvis och har ingen uppsägningstid eller dolda avgifter.

Nedanstående adress är din fakturaadress och som också blir din larmadress. Du har möjlighet att ändra din larmadress efter att du har loggat in under Mitt konto.

ProduktBeskrivningPris

Larmet måste kunna skicka SMS eller ringa för att kontakta Tjuvstopp när larmet utlöses

0 kr

OBS! Pga stor efterfrågan går det för tillfället inte att beställa larmpaket via oss. Men det går givetvis lika bra att ansluta tjänsten till GSM-alarm som du köper hos andra leverantörer. Tex:
24.se - Chuango G5
Clas Ohlsson - Home prosafe 1132 GSM

1st förkonfigurerad larmpanel med GSM-tjänst inklusive kontantkort, 1 st strömadapter, 1 st PIR-sensor, 1 st magnetkontakt för dörrar, 2 st fjärrkontroller, 2 st RFID-brickor

1999 kr

Extra tillbehör (frivilligt)

st Chuango PIR-910, Trådlös rörelsedetektor 279 kr / st
st Chuango DWC-102, Trådlös dörrkontakt 179 kr / st
st Chuango CGRT-101, Signalförstärkare 499 kr / st

Larmtjänst

99 kr / mån

Nedanstående adress är din fakturaadress och blir också din larmadress, du har möjlighet att ändra larmadressen när du loggat in.

Personuppgifter

laddar...

Kontouppgifter

Rabattkod

Ange rabattkod och klicka på cirkelformade pilen

Jag har läst och godkänner användaravtalet

Din beställning